• באקליפטוס משתמשים בעשבים ובתבלינים שנקטפו בהרי יהודה

משה בסון שף

משה בסון הוא אחד מהשפים המזוהים ביותר עם העיר ירושלים. את מסעדת אקליפטוס הקים עוד בשנת 1986, ומשנת 2009 קבע את מקומה ב"חוצות היוצר". אקליפטוס היא מסעדה כשרה שמתמחה באוכל ארץ-ישראלי בהשראת הכתוב בתנ"ך ובהשראת המטבח היהודי-חאלבי, המטבח היהודי-עיראקי והמטבח הפלסטיני. בסון משתמש בעיקר בחומרי גלם הגדלים בהרי ירושלים. בסון מתמחה בהכנת SLOW FOOD, תנועה שבה הוא חבר. משה הוא מומחה בתחום הצמחים האכילים ועשבי התיבול והמרפא המקומיים. למשה יש במתחם גינת תבלין שבה כל צוות המסעדה נוטל חלק בטיפוח וקטיף העשבים המיוחדים והפרחים האכילים.

צרו קשר

דואר אלקטרוני: mosherest@gmail.com

כתובת אתר: www.the-eucalyptus.com/he

טלפון ליצירת קשר: 02-6244331